Patru elevi implicaţi într-un accident de circulaţie la ieşirea din Botoşani spre Hudum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre tineri este în stare gravă după ce maşina a rupt un stâlp de beton cu tot cu fundaţie şi s-a răsturnat peste un şanţ. Şoferul care abia a împlinit 19 ani avea carnet de numai şase luni.

Cei trei elevi, o tânără şi trei prieteni ai săi, se plimbau prin oraş iar la ieşire spre Hudum. Şoferul , Florin Jijie( 19 ani) a vrut să întoarcă BMW-ul împrumutat de la un pritene când maşina a derapat şi a intrat cu viteză într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. Impactul a fost atît de violent încât stâlpul a fost smuls cu tot cu fundaţia de beton iar maşina a plonjat peste un şanţ." Când am ajuns noi, victimele s-au scos din maşină una pe alta, erau conştienţi. Un tânăr era în stare mai gravă. Toţi au fost prleuaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital", a declarat Alin Carp, şef echipă intervenţie ISU Botoşani-

În stare gravă se află Andrei Leonte ( 18 ani). Şoferul şi prieten ii săi, Isabela Ciornenchi şi Ionuţ Ţurcanu , au suferit contuzii dar sunt în afara oricărui pericol susţin medicii.
Şoferul maşinii nu consumase băuturi alcoolice. El va fi cercetate pentru vătămare corporală din culpă.