Parlamentarii botoşăneni muncesc doar pe jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Câmpanu este cel mai chiulangiu

Nu este vorba de bani, ci de activitatea lor în senat şi camera deputaţilor

După o medie a prezenţei parlamentarilor la şedinţele de senat, a camerei deputaţilor şi cele commune, senatorii şi deputaţii botoşăneni participă doar la jumătate dintre acestea.

Senatorul independent Liviu Câmpanu a participat la doar 22.63% din şedinţe, însă pentru domnul senator este importantă calitatea şi nu cantitatea. Potrivit acestui a participat la toate şedinşele în care au fost votate acte normative, în restul timpului chinuindu-se să aducă bani pentru judeţ.

"Am fost vicepreşedinte al UNPR, m-am ocupat de coordonarea judeţelor din Moldova. Toate acestea s-au desfăşurat în timpul săptămânii. Parlamentarii fac anticameră la miniştri pentru a susţine propunerile grupurilor din care fac parte. Şi aceasta este un motiv al absenteismului meu", a declarat senatorul Liviu Câmpanu.

Pe lista chiulangiilor, Liviu Câmpanu este urmat deputatul Andrei Dolineaschi, cu o prezenţă de aproape 37% şi deputatul Florin Ţurcanu cu o prezenţă de 45.16%. Cel mai prezent parlamentar este deputatul Neculai Rebenciuc, însă după ce a făcut pasul către partidul de guvernare nu a mai avut deloc activitate în afară de votul exprimat. Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Mai multe pentru tine:
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!