FOTOGALERIE Şi-a sugrumat cumnata pe care a luat-o din spital să o îngrijească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Munteanu a fost reţinut de poliţişti

Bărbatul de 54 de ani din Botoşani a fost reţinut în această noapte de poliţişti şi va fi dus dimineaţă la arestare. Petru Munteanu şi-a sugrumat cumnata cu pansamentul care îi susţinea mâna ruptă.

Ţipete şi certuri au auzit locatarii blocului de garsoniere de pe strada Cornişa din garsoniera vecinilor lor. „ La un moment dat, vecina a ieşit şi a strigat să sunăm la 112", a spus unul dintre locatari.

  

Click pentru fotogalerie 

 Abia când au văzut trupul unei femei prăbuşit în hol şi-au dat seama că s-a întâmplat o nenorocire. Şi-au amintit că au văzut-o în timpul zilei urcând scările cu vecinul lor, suspectat acum de crimă, care le-a spus o rudă săracă şi bolnavă din localitatea Răchiţi pe care o vor îngriji de sărbători, mai ales că are un braţ rupt. „ Când a venit poliţia, m-am apropiat şi eu şi l-am văzut cum ţinea faşa medicală pusă pentru gips, în mână. Apoi mi-am dat seama că a sugrumat-o cu pansamentul ală", a spus Viorel Ilie, unul dintre vecinii care au făcut descoperirea. 

Suspectat de crimă, Petru Munteanu( 54 ani) a fost reţinut de poliţiştii urmând ca dimineaţă să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă: Aflat în stare avansată de ebrietate, bărbatul nu realizat că şi-a ucis cumnata. Nici soţia sa nu pare să fi înţeles ceva. Şi aceasta este în stare de ebrietate.