Botoşani: Cristian Ungureanu dorit din nou pe Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Ungureanu

Atacantul botoşănean este al doilea jucător dorit de conducerea clubului pentru întărirea atacului formaţiei FC Botoşani.

Oficialii doresc să-l transfere pe Cristian Ungureanu pentru a creşte forţa echipei în atac, capitol la care FC Botoşani a suferit în cest tur, motiv pentru care Popovici a cerut conducerii să-l transfere şi pe Gabriel Boghian.

"Este un atacant aşa cum îmi place mie. Dacă s-ar materializa şi acest transfer, aş avea o concurenţă extraordinară în atac, însă concurenţa duce la progres, atât pentru echipă, cât şi pentru jucători", a afirmat principalul botoşănean.

Ungureanu a fost dorit la echipă de Popovici în primul său mandat la gruparea locală, însă transferul nu s-a putut realiza din cauza pretenţiilor exagerate ale celor de la Chiajna.

"E la fel ca Matei: e ultra talentat. E din Botoşani, ar mai putea juca acest retur şi încă un an şi jumătate aici şi s-ar putea retrage aici. Ar putea să o facă, mai ales că el este şi un tip sentimental. În schimb, ca orice fotbalist care a avut talent cu carul şi nu a reuşit, are probleme de comportament, e mai nebun, însă eu cred în Ungureanu că poate deveni oricând un fotbalist bun la FC Botoşani pentru că lucrează foarte mult cu sufletul", a declarat finanţatorul clubului, Valeriu Iftime.

Ungureanu a fost dorit la echipă de Popovici în primul său mandat la gruparea locală, însă transferul nu s-a putut realizat din cauza pretenţiilor exagerate ale celor de la Chiajna. Cristian Ungureanu mai are inca contract cu cei de la Concordia Chiajna penrtu inca 18 luni.