VIDEO Cruzime fără margini: un tânăr îşi determină câinele de luptă să sfâşie maidanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În descrierea videoclipului, cel care filmează precizează că cei doi câini „se distrează” FOTO: Captură

Un tânăr din Bistriţa a şocat internauţii după ce a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care câinele său de luptă sfâşie un maidanez de două ori mai mic. Pentru ca maidanezul să nu scape, cei doi câini sunt închişi într-o cuşcă.

UPDATE: 

Poliţia l-a identificat pe autorul filmuleţului. Este un tânăr de 20 de ani din satul Petriş, comuna Cetate. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii cruzime faţă de animale. 

Un filmuleţ postat pe reţelele de socializare sâmbătă, 10 noiembrie, pe grupurile dedicate protecţiei animalelor din Bistriţa-Năsăud, a devenit viral. Filmuleţul înfăţişează un câine de luptă care sfâşie pur şi simplu un câine maidanez de două ori mai mic.

Totul se petrece într-o cuşcă, iar din comentariile celor care au distribuit filmuleţul scena ar face parte din distracţia proprietarului câinelui de luptă, care ar obişnui să testeze puterile patrupedului cu ajutorul maidanezilor.

Pentru ca câinele fără stăpân să nu fugă, cei doi patrupezi sunt băgaţi într-o cuşcă. Întreaga scenă ar fi fost filmată şi postată pe Facebook chiar de proprietarul câinelui de luptă. În descrierea filmuleţului, cel care l-a realizat precizează că cei doi câini „se distrează”. 

Filmuleţul a ajuns în atenţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, care, cel mai probabil, se va autosesiza şi va face cercetări în acest caz. 

„Nu a existat o sesizare în acest sens, dar ca urmare a imaginilor apărute pe o reţea de socializare, Poliţia Municipiului Bistriţa s-a autosesizat şi face verficări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb. 

.