Dragnea, la Beclean: 70 de bazine didactice de înot şi 500 de şcoli vor fi finalizate anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la Beclean, ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea a anunţat că în toată ţara sunt finalizate sau în diferite stadii de realizare 70 de bazine didactice de înot, care vor fi gata până la finele anului. De asemenea, acesta a dezvăluit faptul că tot anul acesta vor fi finalizate lucrările la 500 de şcoli din întreaga ţară.

Ministerul Dezvoltării Liviu Dragnea a fost prezent vineri la Beclean la inaugurarea singurului bazin didactic de înot din Bistriţa-Năsăud. Potrivit acestuia accesul elevilor în aceste bazine de înot va fi gratuit până la ora 14:00, urmând ca cei care intră după această oră să plătească o taxă, ce va fi folosită pentru întreţinere.

„Este un program la care noi ţinem foarte mult şi pe care l-am preluat. Erau destule obiective blocate, oprite. Finanţarea bazinelor de înot va continua şi în anii următori. Este foarte important să continuăm acest program, mai sunt câteva bazine de înot finalizate, altele sunt în diferite faze de execuţie”, a explicat vineri la Beclean Liviu Dragnea.

Potrivit ministrului Dezvoltării Liviu Dragnea, 70 de astfel de bazine didactice aflate momentan în diverse stadii de execuţie vor fi finalizate anul acesta. De asemenea, vor fi începute lucrările şi la noi bazine de înot. Liviu Dragnea a asigurat că tot anul acesta vor fi finalizate şi lucrările la 500 de şcoli din ţară.