Ce facem weekend-ul acesta? (10-12 mai)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: realkafka.ro

Nici municipalitatea şi nici localurile nu ne lasă weekend-ul acesta să ne plictisim. Ne este pregătit weekend-ul acesta un concert de muzică religioasă şi sunt aşteptaţi băieţii de la Voltaj. De asemenea, duminică ne aşteaptă o expoziţie canină la lacul de agrement.


Astăzi, la Sinagoga Bistriţa, începând cu ora 20:00, va avea loc un concert susţinut de Trio Chitara, iar în pub-ul Soho, un party presărat cu funk, ghettofunk şi electro indie.
 
Mâine toată atenţia va fi aţintită asupra pietonalului Liviu Rebreanu, unde retailer-ul de bricolaj Ambient a pregătit un concert aniversar susţinut de băieţii de la Voltaj şi bistriţenii de la Incognito.

Tot mâine, începând cu ora 17:00 la Biserica „Intrarea Maicii Domnului în Biserică” va avea loc ediţia a IV-a a Reuniunii Corale de Muzică Religioasă „Bartolomeu Anania”. În cadrul evenimentului vor putea fi urmărire coruri din Braşov, Hunedoara, Cluj-Napoca, Câmpulung Moldovenesc şi Bistriţa.

Duminică, începând cu ora 10:00 la baza de agrement Lac va avea loc o expoziţie canină , organizată de către Carpatin Club România. Vedetele vor fi ciobăneştii carpatini, care vor şi concura pentru titlul de „Cel mai frumos carpatin” al expoziţiei. Intrarea este liberă.