Bistriţa: Şmecher cu ATV a avariat o jardinieră pentru a intra pe Pietonal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dornic să se plimbe nestingherit printre pietoni şoferul unui ATV a forţat intrarea pe Pietonalul Liviu Rebreanu, după ce a încălecat o jardinieră cu flori .

Bărbatul a intrat de pe trotuar din zona Parchetului astăzi în jurul amiezii şi nu a avut succes la prima tentativă de a forţa intrarea. După ce a realizat că spaţiul dintre jardiniere este mai îngust decât lăţimea ATV-ului , individul a ambalat a doua oară motorul şi a reuşit să împingă una dintre jardiniere, căreia i-a rupt suportul care o ţinea ancorată în pavaj. După ce a îndepărtat obstacolul bărbatul a ambalat din nou ATV-ul şi şi-a văzut de drum cu viteză, pe Pietonal, printre trecători .

N-a păţit nimic

Şmecherul cu ATV nu riscă nici măcar o amendă pentru plimbarea de astăzi, deoarece camera de luat vederi de pe Pietonal nu l-a surprins. "Din pricina unghiului în care era camera nu a fost prins în cadru. Din păcate nu este singurul care face aşa ceva. Unii intră cu ATV-uri ori scutere şi conduc cu viteză fără să le pese de oamenii care se plimbă sau de copiii care se joacă", spune Florin Frandeş, şeful Poliţiei Comunitare