Accident feroviar cu cinci victime în Gledin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren personal, care face legătura între Bistriţa şi Deda a lovit în jurul orelor 19,oo un tractor la ieşirea din tunelul de la Gledin. Cinci ocupanţi ai remorcii tractorului sunt rănite

Mai multe pasageri dintr-o remorcă au fost răniţi, după ce trenul personal Bistriţa-  Deda a izbit  un tractor la ieşirea din tunelul de la Gledin. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 19,00. Deocamdată nu se ştie cât de grav au fost accidentaţi pasagerii remorcii.

UPDATE:Doi dintre pasagerii din remorcă şi şoferul tractorului au suferit  leziuni în urma impactului cu trenul. Şoferul tractorului a fost preluat aseară târziu de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Mureş cu o fractură deschisă la un picior. Un pasager cu traumatisme   craniocerebrale a fost preluat şi el de Smurd şi transportat la spital. La Spitalul din Reghin a ajuns şi un bebeluş de doi luni aflat  în remorcă. Copilul are doar câteva zgârieturi, însă medicii au considerat că are nevoie de investigaţii amânunţite.