Un brancardier, cercetat pentru agresarea sexuală a unei fete de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean din Baia Mare

Un brancardier de la Spitalul Judeţean din Baia Mare este cercetat pentru agresarea sexuală a unei minore de 13 ani. Fetiţa a scris unei prietene, prin mesaje pe telefon, atrocităţile la care a fost supusă de bărbat. Prietena ei a arătat mesajele părinţilor, care i-au alertat pe părinţii fetei.

Conţinutul mesajelor a fost făcut public chiar de către tatăl fetei abuzate. Acesta a contactat un jurnalist local, căruia i-a povestit totul.

Minora a fost internată joi, după ce s-a lovit la un loc de joacă din Baia Mare şi a făcut un cheag de sânge, care a trebuit extirpat de la ficat. Micuţa a intrat în operaţie, iar acum se refăcea după intervenţia chirurgicală. Aceasta i-a scris prietenei sale despre brancardierul respectiv, oferindu-i detalii despre discuţiile şi gesturile pe care le face acesta. Jurnalistul Adi Rusu, cel contactat de către tatăl micuţei, le-a făcut publice pe ziarul său online, detctivuldepresasoc.ro.

Din mărturiile tatălui reiese că brancardierul i-a făcut fetei de 13 ani avansuri, a sărutat-o pe frunte, pe obraz şi pe gură şi a întrebat-o dacă îi plac filmele porno. De asemenea, fetiţa i-a mai scris prietenei sale în mesaje că bărbatul a pipăit-o pe sâni. „O pupat-o pă gură, i-o lăsat bale pă gură”, spune tatăl ei. 

Tatăl fetei a reclamat faptele brancardierului, iar sâmbătă noaptea, acesta a fost reţinut. „În cauză a fost întocmit dosar penal şi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţe cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul lucrează la spital de opt ani şi jumătate şi nu a existat până acum vreo bănuială sau suspiciune cu privire la comportamentul lui. El este căsătorit şi tată a patru copii.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, Vasile Pop, a arătat că pentru minoră s-a solicitat un consilier psihologic, iar ca măsură împotriva brancardierului, atâta vreme cât există astfel de suspiciuni asupra lui, acestuia i se va interzice să mai lucreze direct cu pacienţii.

Mama minorei este plecată la muncă în străinătate, fata rămânând în grija tatălui şi a unei mătuşi.

Mai puteţi citi:

 

Cât costă şi cum „funcţionează“ tablourile vii, făcute de o româncă din licheni şi muşchi. Sunt folosite la designul interior

Mai multe pentru tine:
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți