Șapte inspectori școlari au fost înlocuiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Fuioagă a făcut noile numiri în funcție.

Schimbări importante la Inspectoratul Școlar Județean Bacău. Șapte inspectori școlari au fost schimbați din funcție, ieri, în locul acestora făcându-se alte numiri.

În primul rând, s-a modificat "formula" de la Personal, Ionel Ardeleanu și Constantin Năstac, care sunt la Inspectorat de peste un deceniu, fiind nevoiți să-și facă bagajele.

În locul celor doi au fost nominalizați Sorin Bostan, director adjunct la Grupul Școlar Industrial "Letea" și inspectorul de matematică, Ida Vlad. Pe postul rămas vacant la "Matematică" a ajuns Eugen Tarasă.

Și inspectorul de geografie, Mariana Dobre, a fost înlocuit cu Lucian Șerban, profesor la Colegiul "Vrânceanu". Nu a scăpat de tăvălugul schimbărilor nici inspectorul pentru învățământul preșcolar, Luminița Cojocaru, înlocuită de Aurelia Pițu, iar la "învățământul primar", Isabela Adam, cadru didactic la Colegiul Pedagogic, a înlocuit-o pe Coca Dumitrașcu.

La "Informatică", noul inspector este Cora Nechita, de la Colegiul Pedagogic, care a ocupat fotoliul în locul Danielei Tarasă. "Era nevoie de o nouă echipă și de un nou suflu în Inspectorat", motivează senin aceste schimbări inspectorul general școlar Adrian Fuioagă.  Toți inspectorii înlocuiți au catedre rezervate.