Un copil de doi ani a ajuns la spital după ce a fost agresat sexual. Mama aruncă vina pe tatăl vitreg al băiatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunica și mama copilului, alături de micuțul Roland

Băiețelul se află acum în grija medicilor, care l-au preluat imediat ce acesta a fost adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Povestea sa este cu adevărat șocantă.  Minorul, în vârstă de 2 ani, din localitatea Pecica, se pare că a fost supus unei agresiuni sexuale. Mama băiatului arată cu degetul spre soțul ei, tatăl vitreg al băiatului, și spre prietenul acestuia, un tânăr de 24 de ani.

Roland Ballo a ajuns la spital însoțit de mama, Erica Bardașu și de bunica sa. Micuțul se afla în stare gravă iar rana îi sângera.

“Copilul de doi ani și o lună prezenta o plagă cu hemoragie în jurul anusului, extinsă până la scrot, cu dureri intense. Din afirmațiile mamei și a bunicii, copilul ar fi suferit un traumatism anal. Chiar și copilul a povestit cu cuvintele lui că I s-ar fi introdus un obiect mai mare și gros în anus, care i-a provocat dureri mari.Copilul era foarte speriat și a fost internat imediat”, a declarat dr. Teodora Olariu, manager al Spitalului Clinic Județean Arad.

Mama susține că nu știa nimic

Deși întreaga nenorocire s-ar fi petrecut în urmă cu câteva zile, în casa din localitatea Pecica a soților Bardașu, Erica Bardașu, mama micuțului, susține că nu și-a dat seama de suferința băiețelului, decât după ce starea lui s-a înrăutățit.

"Nu am știut ce s-a întâmplat. Când a început să sângereze și să fie tot mai rău, am anunțat Poliția și Salvarea", a povestit mama micuțului.

Suspecții se declară nevinovați

La fel de neștiutori se arată și cei doi bărbați, care au devenit suspecții principali. Aceștia le-au povestit oamenilor legii că nu s-au atins de micuț și că sunt hotărâți să se apere până în pânzele albe.

"Polițiștii au declanșant imediat o anchetă. Astăzi, cei doi suspecți au fost supuși testului poligraf. Se continuă cercetările pentru a stabili cu exactiate ce s-a întâmplat", a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Citește în Adevărul de mâine mai multe detalii despre acest caz cutremurător.