Scandal şi focuri de armă, într-un cartier din Arad. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă

Un scandal a izbucnit, vineri, în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, între mai multe persoane. În timpul altercaţiei, un tânăr a tras mai multe focuri de armă, iar unul dintre proiectile a lovit portiera unei maşini parcate, autoturismul fiind al unei persoane implicate în scandal. Cel puţin şapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei.

Un apel la numărul de urgenţe 112 a solicitat prezenţa poliţiştilor în cartierul Aradul Nou din municipiul Arad, unde a izbucnit un scandal şi s-au tras mai multe focuri de armă.

"A fost solicitată echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 şi 39 de ani şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad. Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

În urma controlului făcut de poliţişti în imobilul în faţa căruia a avut loc incidentul, au fost găsite două încărcătoare, unul cu 17 cartuşe cu capse nepercutate, calibrul 380 PPU, şi celălalt cu 2 cartuşe de acelaşi calibru.

Toate persoanele implicate în incident au fost duse la sediul Poliţiei pentru a fi audiate.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mai multe pentru tine:
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă