Remiză albă pentru UTA la întâlnirea de la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UTA

UTA a reuşit să termine la egalitate partida cu FC Bihor. În runda cu numărul 19 al seriei de Vest a Ligii a II-a, echipa condusă de Ionuţ Popa nu a reuşit să aducă pulsul în ofensivă într-un meci în care jocul ambelor echipe a lăsat de dorit.

După ce suporterii ambelor echipe sperau atât la victorie cât şi la o prestaţie bună a jocului din teren, meciul disputant la Oradea s-a încheiat la fel cum a început, cu un scor alb.

Chiar dacă Bătrâna Doamnă avea nevoie de o victorie în lupta pentru promovare, elevii lui Ionuţ Popa au jucat prudent cu un singur vârf, Ţucudean, fiind incapabilă să creeze pericol în prima parte a meciului.

„Ambele echipe au jucat astăzi să nu piardă, să nu ia gol şi în aceste condiţii ocaziile au fost mai puţine, atât din partea gazdelor cât şi din partea noastră”, a spus la finalul partidei Ionuţ Popa.

Bălgrădean în schimb a avut o zi mare în poarta arădenilor care a reuşind să fie neînvins de bihoreni.

Cât privesc ocaziile Bătrânei Doamne, repriza a doua a fost punctată de câteva şuturi pe poartă ale lui Ţucudean în minutul 66, Pecarov un minut mai târziu  şi Mihuţ în minutul 81 cu un voleu de la marginea careului.