De luna viitoare, sediul Protecţiei Mediului din Arad va avea o nouă locaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de luna viitoare, sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad îşi va muta locaţie. Arădenii sunt informaţi de această cale, că relocarea instituţiei s-a făcut pe strada Spaliul Mureşului, fără număr.

“În aceste zile încercăm să terminăm de adus toată documentaţia în noua locaţie, astfel ca începând cu data de 11 aprilie 2010, Agenţia pentru Protecţia Mediului să-şi reia activitate în termeni normali, în noul sediu”, a declarat Dana Dănoiu, director executiv al APM Arad.

Tot pe această cale, arădenii sunt informaţi de faptul că în perioada 01 – 08 aprilie 2011, insituţia va suspenda preţ de o săptămână programul de relaţii cu publicul, ca urmare a relocării

Mai multe pentru tine:
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”