Consilierii locali PNL şi PDL nu vor participa la şedinţa festivă a Consiliului local Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul local Alexandria

Consilierii locali PNL şi PDL nu vor participa la şedinţa festivă a Consiliului local Alexandria din data de 30 august. Anunţul a fost făcut astăzi de conducerea ACL Alexandria, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reprezentanţii dreptei au luat această decizie, supăraţi că administraţia locală nu a aprobat, până la această dată, amplasarea corturilor destinate strângerii de semnături pentru candidatul dreptei la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

”Această decizie se datoreazã abordării discriminatorii şi a lipsei totale de transparenţã şi comunicare a administraţiei publice locale faţã de solicitările noastre privind amplasarea a douã corturi în vederea strângerii de semnãturi pentru candidatul  nostru la Preşedinţia României, Dl. Klaus Iohannis”, se arată în comunicatul emis de ACL Alexandria.

”Considerăm că acest tip de comportament constituie o încălcare a practicilor democratice şi libertăţii de exprimare, prin limitarea drepturilor cetăţenilor de a-şi exprima opţiunea de susţinere a candidatului dreptei la Preşedintia României. Ne exprimăm convingerea că dumneavoastrã, cetãţenii oneşti ai acestui municipiu, veţi sancţiona prin vot acest comportament nedemocratic şi contrar intereselor cetãţeneşti. Alianţa Creştin–Liberală PNL- PDL,  reprezentanta dreptei în Alexandria,  ureazã pe aceasta cale tuturor alexăndrenilor, cu ocazia zilelor municipiului, un sincer “La multi ani! “ alături de urări de prosperitate şi linişte sufleteascã”, se mai arată în comunicatul  de presă emis de ACL Alexandria şi semnat de co-preşedinţii George Drăghici şi Florin Titirişcă.

Şedinţa festivă la care consilierii locali PNL şi PDL refuză să participe este programată pentru sâmbătă, 30 august. Evenimentul în cadrul căruia se va conferi titlul de ” Cetăţean de onoare” al Alexandriei va avea loc în Aula Universităţii Valahia.