UPDATE Omor în plină stradă la Sebeş. Tânăr de 32 de ani înjunghiat în zona inimii. Autorul crimei s-a predat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vâstă de 32 de ani a murit miercuri, 16 mai, la Sebeş după ce a fost înjunghiat cu un cuţit în zona inimii.

UPDATE 15.50 Autorul omorului s-a predat la poliţie şi urmează să fie audiat de procurori. Victima acestuia avea 32 de ani şi era căsătorit de doar 10 zile.

UPDATE 14.30 Oraşul Sebeş a fost împânzit de poliţişti care îl caută pe criminal. Anchetatorii cunosc identitatea acestuia, având în vedere că localul unde a avut loc omorul are camere de luat vederi. Victima locuia în comuna Pianu.

_______________________________________________

Un incident deosebit de grav s-a produs, miercuri în jurul prânzului, în municipiul Sebeş unde un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. În timp ce victima zăcea prăbuşită la pământ, atacatorul a fugit iar acum este căutat de poliţişti.

Persoanele care au asistat la incident au alertat autorităţile. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi unul de la poliţie. Din primele informaţii de la locul incidentului rezultă că bărbatul a fost lovit cu un obiect ascuţit chiar în zona inimii iar starea lui este foarte gravă.

Se pare că atacul a survenit după un conflict spontan izbucnit între victimă şi agresor, în timp ce se aflau pe o terasă de pe str. Dorin Pavel. Victima are 32 de ani, iar agresorul este în vârstă de 37 de ani.

Mai multe pentru tine:
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate