Tânăr din Sebeş trimis după gratii. Şi-a bătut prietena cu pumnii şi picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Sebeş a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti pentru furt, lispire de libertate în mod ilegal şi lovire. Bărbat a agresat-o pe prietena lui şi pe un alt tânăr, minor.

Agresiunile au avut loc luni seara. Poliţia Sebeş a fost sesizată de către un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Sebeş, care a reclamat agresiunea şi furtul telefonului mobil. Echipa mixtă de siguranţă publică şi patrulare a procedat la urmărirea suspectului de comiterea faptei, (S.I.C., de 21 de ani, Sebeş), care a fost identificat în trafic, în timp ce conducea o autoutilitară. Cu ocazia controlului efectuat în maşină a fost găsit telefonul mobil al victimei.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, la data de 05.12.2011, in jurul orelor 19,10, bărbatul suspect de agresiune l-a contactat telefonic pe minorul de 16 ani şi i-a solicitat să se întâlnească în faţa unui local public din municipiul Sebeş. Aici, în urma unor discuţii contradictorii generate de relaţiile pe care cei doi le aveau cu o tânără din Sebeş, prin ameninţări şi prin folosirea forţei l-a introdus in interiorul autoutilitarei sale unde l-a agresat şi i-a luat telefonul mobil, pentru ca minorul să nu poată suna la poliţie. În jurul orelor 20.40, în locul respectiv s-a prezentat şi tânăra, în vârstă de 15 ani, din municipiul Sebeş, iar bărbatul a agresat-o şi pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Tânărul reţinut este prezentat marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.