Meci de baschet promovat pe stradă de jucătoarele de la CSU Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbalistele au promovat meciul de sâmbătă

CSU Alba Iulia întâlnește sâmbătă pe teren propriu formația SCM Craiova, într-o partidă care contează pentru etapa a şaptea a campionatului românesc la baschet feminin. Joi, sportivele au participat la o acţiune de promovare a meciului.

Meciul se anunță a fi unul echilibrat, având în vedere că ambele echipe au reușit până în acest moment câte cinci victorii şi o înfrângere în primele şase etape. În ceea ce priveşte meciurile directe, în precedentele patru dispute în campionat şi cupă, SCM Craiova s-a impus de trei ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate (scor 69-69, manşa retur a sferturilor Cupei României 2010/2011).

Ultima partidă între cele două tabere a fost însă una de pregătire, în urmă cu mai bine de o lună, iar formaţia condusă de Tomas Bilek a câştigat clar cu 86-57. Partida dintre CSU şi SCM Craiova va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie 2011, începând cu ora 17:00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Este un alt meci dificil pentru noi, dar pe care ar trebui să îl câştigăm pentru că jucăm acasă. Ne-am pregătit bine pentru partida cu Craiova, nu este un meci uşor şi va trebui să fim foarte atenţi şi concentraţi pentru a-l câştiga. Nu cred că fetele sunt marcate de înfrângerea cu Alexandria, se întâmplă să pierzi meciuri“, a spus Tomas Bilek, antrenor CSU Alba Iulia.

Jucătoarele împreună cu antrenorii echipei au participat joi la o acţiune de promovare a meciului de sâmbătă. Sportivele şi cei doi antrenori au împărţit pliante locuitorilor oraşului în zona Cetate şi studenţilor în curtea Universităţii ”1 Decembrie 1918”.