Două tinere din Bucureşti arestate la Alba Iulia pentru furt dintr-un magazin UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă

Două tinere în vârstă de 19 şi 21 de ani din Bucureşti au fost reţinute vineri de poliţiştii din Alba Iulia pentru furt calificat. La comiterea infracţiunii au participat şi doi bărbaţi care sunt cercetaţi în libertate.

UPDATE 2: Tribunalul Alba a respins luni recursul formulat de cele două tinere din Bucureşti astfel încât acestea rămân în arest preventiv cel puţin 29 de zile.

UPDATE 1: Cele două tinere au fost arestate preventiv, sâmbătă, de Judecătoria Alba Iulia pe o perioadă de 29 de zile. Se numesc Roxana Tătăruş şi Georgiana Beatris Măcelaru.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată vineri după-amiază de către directorul unui magazin cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 16:30, persoane necunoscute au sustras mai multe produse farmaceutice în valoare totală de 2.800 lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Sibiului, s-a reuşit identificarea şi oprirea în trafic a autoturismului cu care se deplasau principalii suspecţi de comiterea furtului. Aceştia sunt doi bărbaţi, de 21 şi 23 de ani, şi două femei, de 19 şi 21 de ani, din municipiul Bucureşti.  

În autoturismul cu cere se deplasau cei patru au fost găsite bunurile reclamate ca furate din magazinul din Alba Iulia precum şi alte produse farmaceutice şi alimentare care au fost ridicate în vederea stabilirii provenienţei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că autoarele furtului sunt cele două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.