Alba Iulia: Scandal în piaţă. Un bărbat a fost lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba Iulia au intervenit vineri după-amiază pentru a aplana un scandal ce a avut loc în una dintre cele două pieţe din oraş. Doi bărbaţi au adresat injurii persoanelor aflate la cumpărături, iar un albaiulian a fost lovit în zona toracelui.

Bărbatul a fost agresat fără motiv.

„În data de 20 mai, în jurul orei 18.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-una din pieţele din Alba Iulia a fost agresat, fără motiv, de către doi indivizi care se manifestau inadecvat, adresând injurii persoanelor aflate în piaţă.

Patrula de siguranţă publică deplasată imediat la locul evenimentului a intervenit pentru aplanarea scandalului şi i-au identificat pe A.N.A., de 28 de ani din Alba Iulia şi C.R.I., de 31 de ani, din Ocna Mureş“, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Bărbatul din Ocna Mureş este cel care l-a agresat pe cumpărător.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.