VIDEO A început nebunia în magazinele din România. Rafturi golite, cozi uriaşe în supermarketuri de frica coronavirusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine surprinsă într-un supermarket din Bucureşti marţi, 25 februarie

Românii au început să cumpere masiv alimente, speriaţi de o eventuală criză generată de o eventuală epidemie de coronavirus.

Mai multe imagini primite pe adresa redacţiei în cursul zilei de marţi, 25 februarie, arată că rafturile supermarketurilor şi hipermarketurilor din Bucureşti sunt aproape goale după ce sute de oameni intră să se aprovizioneze cu cantităţi uriaşe de alimente şi apă. 

Volumul de vânzări este neobişnuit de mare pentru o zi din mijlocul săptămânii, spun oficiali din industrie. Pe de altă parte, conversaţiile surprinse la rând arată că majoritatea cumpărătorilor se aprovizionează în perspectiva unei eventuale crize generate de o pontenţială epidemie de coronavirus.

Până la ora redactării acestui articol, pe teritoriul României n-a fost confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu virusul gripal apărut în China.

"Modelul" cumpărăturilor masive a fost importat din Italia, acolo unde mai multe oraşe au fost închise după confirmarea unor cazuri de îmbolnăvire.


 

O filmare făcută într-un magazin Metro arată o coadă uriaşă la cumpărături, în după-amiaza zilei de marţi, 25 februarie. Se cumpără în special ulei, zahăr, apă minerală sau plată


   .

Bucureştenii se pregătesc de coronavirus

   Citeşte şi:

VIDEO Bucureştenii se pregătesc de coronavirs

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”