Urmările cutremurului de sâmbătă noaptea din Capitală: cinci persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panică FOTO Arhivă Adevărul

În urma cutremurului de sâmbătă noaptea, resimţit în Bucureşti, la Serviciul de Ambulanţă s-au înregistrat cinci apeluri pentru atacuri de panică, a declarat, potrivit  managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.

„Toate cele cinci apeluri au fost în prima jumătate de oră după producerea cutremurului”, a precizat managerul SABIF, Alis Grasu, potrivit news,ro.

Cutremurului s-a simţit şi în Capitală, însă, nu s-au produs pagube materiale. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF) au anunţat că au primit apeluri pentru a interveni, însă au fost persoane care au sunat pentru a întreba cum trebuie să procedeze imediat după cutremur, dacă să părăsească sau nu locuinţa.

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs, sâmbătă, la ora 2.11, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 91,6 kilometri, potrivit INFP.

Seismul s-a produs la şapte kilometri de localitatea Nereju şi 40 de kilometri de Focşani. Mişcarea telurică s-a simţit pe întreg teritoriul României, dar şi în Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria.