Un turist american care a rămas blocat pe un traseu din Munţii Făgăraş, recuperat de salvamontişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Salvamont

Un turist american care a rămas, marţi, blocat pe un traseu din Munţii Făgăraş, a fost recuperat de salvamontişti. ”Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu a intervenit astăzi pentru recuperarea unui turist american care a rămas blocat în Custura Sărăţii”, anunţă salvamontiştii.

Aceştia au precizat că turistul nu avea echipamentul adecvat şi nu a mai putut continua. 

”Din fericire, avea cort şi a reuşit să se adăpostească până a fost recuperat de către salvamontişti”, a mai precizat Salvamont Sibiu.  

Salvamontiştii atrag atenţia asupra schimbărilor de temperaturi în zona montană, unde turiştii trebuie să fie echipaţi corespunzător. 

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO