Trupul carbonizat al unei tinere de 19 ani, găsit într-o clădire dezafectată din Odorheiu Secuiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavru carbonizat

Trupul carbonizat al unei tinere de 19 ani din Odorheiu Secuiesc, dispărută de acasă de luni seară, a fost găsit într-o clădire dezafectată, anchetatorii stabilind că moartea acesteia a fost violentă, iar un bărbat de 39 de ani a fost reţinut ca suspect în acest caz.

Procurorul desemnat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, Corina Ceaşcai, a declarat, joi, că un cadavru carbonizat a fost găsit, miercuri, de un localnic, într-un imobil dezafectat de la periferia municipiului Odorheiu Secuiesc.

O echipă formată din criminalişti, medicul legist şi procurorul de caz a început o anchetă, cadavrul fiind transportat, pentru necropsie, la morga Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, subcomisarul Incze Miklos, a declarat că în urma expertizei medico-legale s-a stabilit că trupul carbonizat în proporţie de 70 la sută este al unei tinere din Odorheiu Secuiesc. Aceasta a plecat de acasă luni seară şi nu s-a mai întors, dispariţia fiind anunţată de către tatăl ei miercuri dimineaţă.

"Din primele cercetări s-a stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind o tânără de 19 ani, care în seara zilei de 6 august a dispărut de la domiciliu. Tot din primele cercetări s-a stabilit faptul că moartea acesteia a fost violentă", a precizat Incze Miklos.

Anchetatorii au identificat şi un suspect în acest caz, fiind vorba despre un bărbat de 39 de ani, din localitate, care a fost reţinut în noaptea de miercuri spre joi, pentru 24 de ore.

Potrivit sursei citate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita nu s-a pronunţat, încă, asupra infracţiunii care ar fi fost comisă de bărbat.

Mai multe pentru tine:
De la 1 iulie se scumpesc carburanţii! Cu cât va plăti mai mult un șofer român pentru plinul la maşină
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au vrut să știe câți bani face Andreea Bostănică: „Ce învață tinerele alea care se uită?”
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Cafeaua Marghilomana, relansată la conacul marelui politician Alexandru Marghiloman. Cum se prepara celebra licoare interbelică VIDEO
Carla's Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise, într-un TikTok viral. „Ăștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO
Video/Foto Ronald Gavril, condus în ringul de box de Laurențiu Reghecampf Jr. / Anamaria Prodan și iubitul ei, sărut pasional după victorie: „Ana, ești minunată. Îți dedic întreaga victorie”
Aradul și a cincea Cruciadă. De ce erau amenințați preoții cu excomunicarea. Conexiunile care au marcat istoria, din cele mai vechi timpuri
LIVE TEXT | Toată armata iraniană caută elicopoterul prăbușit în care se află președintele Ebrahim Raisi. Oficial iranian: „Viața președintelui este în pericol” FOTO
Zodii care vor primi ceea ce au visat întreaga viață. Săptămâna 20-26 mai se anunță cea mai norocoasă din viața lor
Tatăl lui Adrian Sârbu, fostul patron patron PRO TV, mort după ce a fost găsit înjunghiat
Horoscop luni, 20 mai. Zodia frământată de gânduri. Ce nativi bifează reușite