Preşedintele Asociaţiei nipono-române, ucis de un maidanez la doi paşi de guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean japonez, în vârstă de 68 de ani, a murit, ieri după-amiază, în Bucureşti, după ce a fost muşcat de un câine maidanez. Japonezul a fost muşcat în timp ce încerca să ajungă

Un cetăţean japonez, în vârstă de 68 de ani, a murit, ieri după-amiază, în Bucureşti, după ce a fost muşcat de un câine maidanez.
Japonezul a fost muşcat în timp ce încerca să ajungă de la maşină până în scara blocului în care locuia, în zona guvernului. Surse judiciare susţin că muşcătura a secţionat artera femurală, iar japonezul, care era, potrivit Mediafax, preşedintele Asociaţiei nipono-române, nu a avut nicio şansă de scăpare, din cauza sângerării abundente. Victima a apucat să îl roage pe portar să sune la Salvare, după care s-a prăbuşit în scara blocului. Viceprimarul Capitalei, Răzvan Murgeanu, ne-a declarat: "Municipalitatea şi guvernul trebuie să ia măsuri radicale pentru eliminarea fenomenului câinilor vagabonzi. După părerea mea, câinii vagabonzi trebuie ucişi în 48 de ore, dacă nu sunt revendicaţi".