OZN deasupra unui avion? Imaginile care au stârnit controverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea cu un OZN deasupra unui avion

Cotidianul „Daily Mail” a publicat o înregistrare video care înfăţişează un OZN deasupra unui avion. Obiectul neidentificat a fost surprins la scurt timp după decolarea avionului.

Înregistrarea video în care este surprins un OZN deasupra unui avion a fost surprinsă de către un martor pe aeroportul JFK din New York, în data de 7 iulie, informează „Daily Mail”. 

Russ Kellet, expert în obiecte zburătoare neidentificate, a declarat că niciun alt obiect nu s-ar fi putut afla la o proximitate atât de mare faţă de un avion. Deşi acesta nu a confirmat speculaţiile conform cărora obiectul filmat era un OZN deasupra unui avion, acesta nu a fost fost capabil nici să le infirme. 

Potrivit unui alt expert, citat de „Daily Mail”, obiectul care apare în înregistrare nu este o pasăre şi, cu siguranţă, nu este alt avion. 

Acesta nu este primul caz în care au fost raportate OZN-uri în apropierea aeronavelor. În data de 5 ianuarie 2014, pilotul unui avion A320, care decola de pe aeroportul Heathrow din Londra, a fost atât de sigur că a văzut un OZN încât a întrebat ceilalţi piloţi care au avut zboruri în vecinătate, dacă au trăit aceeaşi experienţă, informează „Daily Mail”. 

Momentul cu un OZN deasupra unui avion