O nouă extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare are loc duminică. Ce numere participă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă

A douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare are loc duminică, iar următoarea extragere se va desfăşura în 24 decembrie.

”Duminică, 19 decembrie, va avea loc cea de-a douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 3.258.167 – 3.318.950, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 17 decembrie, la orele 12:00.

La cea de-a douăsprezecea extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei. Extragerea va fi difuzată pe TVR 1, duminica, 19 decembrie 2021, la orele 20:50”,anunţă Loteria Română.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Următoarea extragere, respectiv cea de-a treisprezecea extragere săptămânală, va avea loc, conform Regulamentului, vineri, 24 decembrie.

Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Mai multe pentru tine:
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”