Ion Besoiu face film despre Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgostit de Sibiu, Ion Besoiu se află zilele acestea în capitala europeană pentru a face un documentar produs de jurnalistul ardelean Radu Scutea despre istoria oraşului: "Încercăm

Îndrăgostit de Sibiu, Ion Besoiu se află zilele acestea în capitala europeană pentru a face un documentar produs de jurnalistul ardelean Radu Scutea despre istoria oraşului:

"Încercăm să reamintim oamenilor de ce tocmai Sibiul a fost ales drept capitală europeană.

" Deşi promisiunile din partea a diverse posturi de televiziune nu au încetat să curgă, totuşi actorul a fost nevoit să recurgă şi la propria sa fundaţie pentru a-şi finanţa proiectul. Filmul "Sibiu, dragostea mea" este o o plimbare prin oraş, călăuză fiind actorul, care mărturiseşte că nu a mai întâlnit temperaturi atât de mari vreodată în Sibiu.

Ion Besoiu are numeroase proiecte de viitor, printre care un rol în filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, "Supravieţuitorul". O mică dilemă legată de viitor este aceea de a accepta sau nu oferta de a fi directorul Teatrului din Constanţa. Dacă vă lipseşte Ion Besoiu, îl puteţi revedea în filmul de debut al regizorului Mircea Mureşan şi al actorului Sebastian Papaiani, "Partea ta de vină".