Gigi Becali vrea sa ajunga viceprim-ministru dupa alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat, joi, in timpul unei vizite in judetul Hunedoara, ca anul acesta vrea sa ajunga viceprim-ministru, aratand ca astfel va conduce, de fapt, Executivul, iar

Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat, joi, in timpul unei vizite in judetul Hunedoara, ca anul acesta vrea sa ajunga viceprim-ministru, aratand ca astfel va conduce, de fapt, Executivul, iar "primul-ministru va fi doar cu numele". Intrebat daca va candida la Presedintia Romaniei, Gigi Becali a afirmat: "Nu in acest an. Nu ma simt in stare. Peste patru ani, insa, voi candida la Presedintie. Nu ma intereseaza Puterea. Nu de asta am intrat in politica. Vreau sa fac treaba pentru oameni. Si din Executiv pot face asta. Prim-ministru este greu sa ajung, deoarece depinde de procentele obtinute de partid. Anul acesta vreau sa ajung viceprim-ministru. Si atunci va garantez ca eu voi conduce Executivul. Primul-ministru va fi doar cu numele". Gigi Becali s-a aflat, joi, doar pentru cateva ore, in mai multe localitati din judetul Hunedoara, avand intalniri cu membrii si simpatizantii PNG din Valea Jiului, Hateg si Deva.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns