Cîţu exclude, pentru moment, o discuţie despre „paşaportul de vaccinare”: Suntem în plină campanie de vaccinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu a spus că este prematur să se dicute despre introducerea pasapoartelor de vaccinare FOTO Shutterstock

Premierul Florin Cîţu a spus, marţi, că încă nu s-a discutat oficial în Guvern despre introducerea unui „paşaport” de vaccinare, document prin care să le fie permis persoanelor vaccinate să aibă acces în diferite locuri publice.

„Nu am avut această discuţie în Guvern, deci nu este o discuţie oficială. Am văzut discuţiile în spaţiul public, nu cred că este momentul. În acest moment suntem în plină campanie de vaccinare, deci nu cred că este momentul să discutăm despre aşa ceva în acest moment”, a răspuns premierul, întrebat dacă susţine introducerea obligativităţii unui „paşaport” de vaccinare care să permită accesul în diferite locuri, precum restaurante, cafenele sau supermarketuri, potrivit Digi 24.

„Eu am spus că nu avem această discuţie în acest moment. Este prematur, suntem doar la începutul campaniei de vaccinare ”, a adăugat Cîţu, la insistenţele jurnaliştilor. 

Întrebat, dacă totuşi, nu exclude un astfel de document, prim-ministrul a răspuns: „Eu vă spun că discuţia este prematură, suntem la începutul campaniei de vaccinare, nu luăm în calcul la acest moment discuţia aceasta”.

Mai multe pentru tine:
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ