Boc la auzul depunerii moţiunii de cenzură a PSD: "Nu ar fi nici prima şi nici ultima"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc îşi asumă răspunderea pe măsurile de austeritate

Referitor la moţiunea de cenzură depusă, luni, de Partidul Social Democrat, primul ministru Emil Boc a răspuns, sec, jurnaliştilor: "Nu ar fi nici prima şi nici ultima".

Premierul Emil Boc nu a dorit să facă foarte multe comentarii după asumarea răspunderii celor două proiecte de legi care vor consfinţi reducerea cu 15% a pensiilor şi cu 25% a salariilor. Boc a trecut prin faţa reprezentanşilor mass media şi nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Mai citiţi şi:

Avantajele nemajorării taxelor în viziunea lui Boc: "Am fi lovit iar în angajaţii din sectorul privat"

Emil Boc: Salariul mediu din privat este 1.500 de lei, cel din sistemul bugetar este mult mai mare

Ponta: Vrem un referendum pentru ca românii să se pronunţe asupra măsurilor de austeritate

La auzul depundeii moţiunii de cenzură a grupului parlamentar PSD, Emil Boc a răspuns: "Nu ar fi nici prima şi nici ultima moţiune de cenzură", după care a părăsit Palatul Parlamentului.

Moţiunea de cenzură a PSD a fost depusă, luni, la cabinetele preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, fiind semnată, potrivit deputatului PSD Aura Vasile, de către 120 de parlamentari social-democraţi.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se vor reuni marţi în şedinţă, urmând să discute despre un calendar al dezbaterii moţiunii de cenzură.