FOTO Cum îţi distrug chipul ţigările, alcoolul şi zahărul din alimentaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcoolul şi ţigările, doi dintre inamicii redutabili ai tenului frumos

Ştim că toate viciile sau obiceiurile proaste se răsfrâng asupra sănătăţii şi, bineînţeles, asupra aspectului fizic. Totuşi, impactul vizual nu este atât de mare când modificările au loc treptat, pe parcursul anilor. Din acest motiv, un artist specializat în reconstrucţie facială a "pus" zece ani de fumat, de consumat alcool şi zahăr, pe chipul unei femei în vârstă de 42 de ani.

Auriole Prince, un criminalist din Marea Britanie specializat în reconstrucţie şi îmbătrânire facial, a modificat chipul Annei în funcţie de viciile şi de regimul ei alimentar zilnic.

Citeşte şi:
FOTO Descoperire: Copiii autişti au trăsături faciale diferite de cei sănătoşi

Profilul femeii în vârstă de 42 de ani, care s-a oferit ca voluntar pentru test, dezvăluie că s-a lăsat de fumat în urmă cu aproximativ zece ani, dar mai "pufăie" câte o ţigară ocazional. Totodată, o dată la două trei zile consumă mai mult de două pahare de vin roşu, cât este recomandat pe zi de medici. Dulciurile sunt de nelipsit din regimul ei alimentar, devorând uneori trei batoane de ciocolată deodată.

În baza acestor informaţii, Auriole Prince i-a reconstruit chipul, pe care a adăugat efectele fiecărui obicei prost al Annei, informează publicaţia britanică "The Daily Mail".

Ochi roşii, dantură pătată, piele umflată şi roşiatică - sunt doar câteva din urmărilor a zece ani în care consumul de alcool nu s-a redus la limita recomandată de cel mult două pahare de vin roşu pe zi.


Anna în prezent şi după zece ani de consum nesăbuit de alcool

Ten uscat, cu tentă cenuşie şi plin de riduri - sunt efecte ale îmbătrânirii premature a pielii cauzate de fumat.


Anna în prezent şi după zece ani de fumat

Kilogramele în plus aduse de dulciurile mâncate au contribuit la îmbătrânirea prematură a tenului, dar şi la formarea bărbiei duble, semn evident al supraponderabilităţii.


Anna în prezent şi după zece ani de mâncat dulciuri în exces