Vedetele de la “Realitatea” care au trecut în tabăra lui Elan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elan Schwartzenberg

De duminică de la ora 18.00 echipa realitatea TV s-a rupt în două tabere: una  care a ales să lucreze la firma lui Sebastian Ghiţă, şi alta ce l-a urmat pe Elan Schwartzenberg la noul sediu din clădirea Willbrouk. 

Vedetele care au trecut de partea lui  Elan Schwartzenberg

Mihai Tatulici, realizator TV

"Sunt prea bătrân să mai trădez!" i-a mărturisit astăzi Mihai Tatulici ,în glumă, lui Elan Schwartzenberg motivându-şi decizia de a rămâne în tabăra sa. Tatulici va continua să realizeze emisiunile deja consacrate la Casa Presei: "Strada, scoala si spital"şi " Ultima şansă".

Melania Medeleanu, prezentator TV

Melania Medeleanu a mărturisit într-un cerc restrâns că nu banii au fost motivul pentru care a decis să rămână în echipa lui Schwartzenberg, ci promisiunea că va putea demara şi o serie de campanii umanitare de ajutare a copiilor defavorizaţi.

Adriana Nedelea, prezentator tv

Adriana Nedelea i-a surprins pe colegii rămaşi la Casa Presei apărând ieri seară prezentând ştirile din clădirea Willbrouk, a lui Schwartzenberg . "Sebi Ghiţă o o oprise pe Nadina Nedelea să plece la Digi cu două săptămâni înainte şi-i mărise salariul ca să rămână. Acum era cu echipa Elan-Vântu. Culmea este că, în urmă cu fix un an, venise la Adevărul pentru că dorea să plece din Realitatea pentru că nu-şi mai primise salariul. Am convins-o atunci să rămână în Realitatea, pentru că mă rugase Vântu să nu o iau la Adevărul, urmând să primeasca ştirile de la 20", a mărturisit Corina Drăgotescu pentru www.impactnews.ro.

Vedetele care au rămas la Casa Presei alături de Sebastian Ghiţă:

Corina Drăgotescu, realizator tv

Corina Drăgotescu a fost prima vedetă care a prins schimbarea de duminică de la ora 18.00, realizând o emisiune alături de Cătălin Striblea. Este om de bază în "tabăra Ghiţă"

Cătălin Striblea, realizator tv

Este o achiziţie relativ recentă în grila de programe a Realitatea TV. Realiza de luni până joi de la ora 21 emisiunea Ultima Oră.

Eugen Chelemen, redactor şef

Eugen Chelemen a revenit la Realitatea TV în această vară în funcţia de redactor şef, după ce în trecut mai lucrase la postul de ştiri ca editor.