Ofiţerul SPP care s-a împuşcat în piept cu un pistol Glock de 9 mm a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care s-a împuşcat în piept, în timp ce era pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, a murit la Spitalul "Bagdasar-Arseni”. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofiţer SPP. Lucian Sanda s-a sinucis cu o armă Glock de 9 milimetri pe care o deţinea legal. Nu era arma din dotare.

Un ofiţer SPP neoperativ, aflat în timpul liber, s-a împuşcat ieri în inimă. Scena a avut loc în zona intersecţiei Tineretului - Şincai, în jurul orei 13.00. 

Lucian Sanda ar fi coborât din maşină şi, chiar în mijlocul străzii, a scos arma, a tras un glonţ în aer după care s-a împuşcat în piept. 

Imediat, lângă maşina lui, a oprit un alt autoturism, pasagerii din cea de-a doua maşină intervenind pentru a îi acorda ajutor. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a încercat să resusciteze victima. 

Bărbatul a decedat însă la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Se pare ca ofiţerul trecea printr-o depresie puternică. Ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Dosarul morţii ofiţerului va fi instrumentat de procurorii Parchetului Militar.