Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a suferit sâmbătă o criză hipertensivă     FOTO: Mediafax

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a fost internat, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Reprezentanţii unităţii medicale au declarat pentru Mediafax că ministrul a suferit o criză hipertensivă şi va rămâne în spital 24 de ore.

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a acuzat, sâmbătă, cu câteva minute înaintea şedinţei săptămânale de Guvern de la Palatul Victoria,  "înţepături" în zona inimii, două echipaje ale Serviciului Medical de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) fiind chemate să-i acorde primul-ajutor.

Sâmbătă dimineaţa, Puiu Haşotti a intrat în sala de şedinţă de unde a ieşit după numai câteva minute, însoţit de ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Cei doi miniştri s-au întâlnit pe hol cu premierul Victor Ponta. "Vedeţi că întârzii puţin, mă duc cu domnul Cepoi să-mi facă un control, mă înţeapă inima", i-a spus Haşotti premierului, care a intrat apoi în sala de şedinţe. Puiu Haşotti îşi ţinea o mână în dreptul inimii.

În scurt timp, la Palatul Victoria au sosit două echipaje SMURD care i-au făcut câteva investigaţii ministrului Culturii. Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria, cu maşina sa, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii au decis că trebuie să rămână internat pentru investigaţii suplimentare.