Copiii de grădiniţă, învaţaţi să apere natura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii de la Gradiniţa Nr. 27 s-au îmbrăcat în costume făcute din materiale reciclabile

Iniţiativa a venit din partea cadrelor didactice care au vrut astfel să îi înveţe pe copii cum să protejeze mediul înconjurător şi cum se pot refolosi unele materiale.

„Am hotărât ca ei să poarte costume făcute din celofan şi hârtie. Le-am demonstrat că o parte dintre lucrurile pe care suntem obişnuiţi să le aruncăm ne mai pot fi de folos", ne-a spus educatoarea Elena Florea.

Ea a precizat că serbarea copiilor face parte dintr-un proiect început în urmă cu două săptămâni. Părinţii
s-au arătat încântaţi de iniţiativa educatoarei. „Ideea cred că este constructivă. Pentru că au participat şi ei la realizarea lor, cred că au înţeles mai bine mesajul pe care educatoarea a vrut sa-l transmită", ne-a spus Roxana Beţa, părinte.

Mai multe pentru tine:
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”