Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual, în mod repetat, un copil de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat, în mod repetat, un copil de 13 ani.

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual în mai multe rânduri un copil de 13 ani. Bărbatul i-ar fi oferit bani copilului pentru a-l ajuta la unele lucrări de curăţenie pe care le contracta. Faptele au fost sesizate de un angajat al unei organizaţii de protecţie a copiilor.

Serviciul Omoruri a pus în aplicare, miercuri, două mandate de percheziţie domiciliară şi unul de aducere emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în luna februarie, un angajat al unei organizaţii de protecţie a copiilor a reclamat că un bărbat ar avea relaţii cu un minor de 13 ani, existând suspiciuni că acesta ar fi fost agresat sexual.

"În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, în cursul anului 2020, minorul ar fi început să petreacă mult timp în preajma unui bărbat de 36 de ani, ajutându-l la efectuarea lucrărilor de curăţenie pe care acesta le contracta contra cost, o parte din bani fiind înmânaţi minorului. Din cercetări s-a mai stabilit că bărbatul ar fi profitat de vârsta persoanei vătămate şi de faptul că acesta era în imposibilitatea de a se apăra, iar prin constrângere l-ar  fi atins în zonele intime ale corpului, agresându-l sexual în repetate rânduri", arată sursa citată.

În urma audierilor la sediul Serviciului Omoruri, bărbatul a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor, bărbatul fiind arestat preventiv.

Mai multe pentru tine:
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”