Ministrul Educaţiei anunţă că profesorii care în 2021 au comis erori majore la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat nu vor mai evalua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cîmpeanu: Insist în continuare pe eliminarea diferenţelor mult prea mari între notele date de unii evaluatori şi alţii FOTO Inquam Photos / George Calin

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a anunţat, luni, că acei profesori care au comis erori majore, anul trecut, la Evaluarea naţională şi la Bacalaureat nu vor mai lua parte la niciun examen naţional, el precizând că la nivelul Ministerului Educaţiei există o listă cu cei care au făcut erori majore la aceste evaluări.

"Avem lista acelor evaluatori care au comis erori majore şi pot să vă asigur, mă ţin de cuvânt, nu vor mai evalua la niciun examen naţional după greşelile pe care le-au făcut în Evaluarea naţională sau Bacalaureatul de anul trecut”, a spus minstrul. 

El a precizat că, în urma discuţiei cu reprezentanţii asociaţiilor de părinţi, o solicitare majoră a acestora a fost o corectare computerizată pentru aceste examene, şi că este singura şansă de a evolua. 

”Insist în continuare pe eliminarea diferenţelor mult prea mari între notele date de unii evaluatori şi alţii”, a mai spus Cîmpeanu.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”