Un câine a dat foc la casă după ce a pornit aragazul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video

Un câine din oraşul Parkville, din statul american Missouri, a reuşit să aprindă aragazul în timp ce stăpânii nu erau acasă, provocând un incediu de proporţii, relatează BBC. Focul a provocat pagube considerabile, însă pompierii au reuşit să salveze animalele de companie ale familiei.

Câinele a reuşit accidental să pornească plita, apăsând cu laba de un buton de activare tactil, în timp ce încerca să ajungă la o tavă  lăsată deasupra aragazului, potrivit BBC

Din imaginile suprinse pe camerele de supraveghere, se poate observa momentul declanşării incendiului.  

Incendiul a luat amploare în opt minute din momentul în care câinele a aprins plita. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii au reuşit să salveze cei doi câini aflaţi în locuinţă, unul dintre ei având nevoie de oxigen pentru a-şi reveni.

Mai multe pentru tine:
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged