Elon Musk a revenit pe Twitter după o absenţă de nouă zile. Ce fotografie a postat cel mai bogat om din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images

Elon Musk a revenit vineri noapte, după o absenţă de nouă zile, pe Twitter şi a publicat o fotografie în care apare alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, informează Reuters.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a publicat o fotografie în care apare alături de suveranul pontif, imaginea fiind însoţită de textul: „Onorat să mă întâlnesc cu Papa Francisc ieri”.

Alături de el sunt  şi cei patru băieţi băieţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgen, în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a depus o cerere pentru schimbare numelui şi pentru a rupe astfel toate legăturile cu tatăl său. Musk este tatăl a opt copii. 

Scopul întrevederii dintre Musk şi papa Francis precum şi locul unde s-a desfăşurat această întâlnire sunt deocamdată necunoscute. 

Mai multe pentru tine:
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!