Dave Mustaine, de la Megadeth, dă de pământ cu Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dave Mustaine, solistul trupei Megadeth

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth, l-a criticat dur pe preşedintele american Barack Obama, în cadrul unui interviu acordat lui Andrew Haug de la postul de radio Triple J din Australia.


Întrebat despre protestele „ Occupy Wall Street ",Dave Mustaine s-a dezlănţuit: „Cred că este groaznic ce se întâmplă. Dolarul se opreşte odată cu preşedintele Statelor Unite. El este cel mai puternic om din lume. Dar e de asemenea şi cel mai dezbinător preşedinte pe care l-am avut. În cei 50 de ani de când trăiesc, nu am auzit un şef de stat american care să încerce şi reuşeşte să instige o clasă socială împotriva alteia", a spus Mustaine. interviului.

„N-am auzit în viaţa mea un preşedinte care să spuna <<mergeţi şi alăturaţi-vă protestatarilor pe Wall Street>>, pentru că acolo sunt nazişti, sunt bogătaşi. Şi se vor duce acolo şi vor pretinde că le pasă. Vor să fie pur şi simplu parte din mişcare", a continuat Dave Mustaine, preluat de blabbermouth.net.

„Problema e că aceste proteste costă poliţia 125.000 de dolari pe zi. Cine plăteşte asta? Contribuabilii. Aş vrea să îi ajut pe oamenii ăştia să se organizeze. Dacă vor într-adevăr să protesteze, atunci să protesteze pe scările Casei Albe, nu pe Wall Street", a mai declarat Dave Mustaine.

Dave Mustaine este chitarist, compozitor şi vocalist la formația de speed/thrash metal, Megadeth. El a fost chitarist şi co-autor al pieselor de pe primul album al formaţiei Metallica, „Kill'em All“, apărut în anul 1983. Mustaine se numără printre pionierii genurilor muzicale thrash metal şi speed metal.