VIDEO Putin şi-a anunţat candidatura pentru al patrulea mandat prezidenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin vorbind în faţa unor tineri voluntari FOTO Sputnik

Vladimir Putin, aflat de 18 ani la putere, a anunţat miercuri că va candida pentru al patrulea mandat de preşedinte al Rusiei. Alegerile sunt programate pe 18 martie anul viitor.

„Îmi anunţ candidatura pentru postul de preşedinte al Rusiei“, a spus Putin la o întâlnire cu muncitorii unei uzine auto din Nijni Novgorod.

Discursul a fost transmis în direct la televiziune.

Potrivit tuturor sondajelor, el ar urma să câştige detaşat următorul scrutin prezidenţial din Rusia.

Astfel, va rămâne preşedinte până în anul 2024, când va avea 71 de ani.

Înainte de a face anunţul la Nijni Novgorod, Vladimir Putin a dat de înţeles în faţa unor tineri voluntari că ia în considerare să candideze (video mai jos).

Va fi al şaptelea scrutin prezidenţial din istoria Rusiei. Printre candidaţi figurează Grigori Iavlinski, liderul Iabloko, Ghennadi Ziuganov, şeful comuniştilor, Vladimir Jirinovski, reprezentantul naţionaliştilor, şi jurnalistele Katia Gordon şi Ksenia Sobceak.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO