Un rus s-a legat cu cătuşele de uşa unui restaurant McDonald's: „Rămân fără mâncarea pe care am consumat-o toată viaţa” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Twitter/

Anunţul companiei McDonald's de a închide temporar toate restaurantele din Rusia a stârnit indignarea cetăţenilor ruşi. Cel mai recent caz este al unui tânăr care, în semn de protest, s-a legat de uşa unuia dintre restaurante, susţinând că i se încalcă drepturile pentru că va  rămâne fără mâncarea pe care a consumat-o toată viaţa.

Tânărul care s-a legat cu cătuşele de uşa unuia dintre restaurantele McDonals's din Moscova în semn de protest este Lukas Safranov, fiul lui Nikas Safranov, un cunoscut artist rus.

 „Ne-au hrănit timp de 30 de ani, iar acum ne părăsesc. Sancţiunile mă privează de mâncarea pe care am consumat-o întreaga mea viaţă"a declarat tânărul, potrivit canalului Visegrad24.

McDonald's a fost prima companie care a anunţat că închide cele 850 de locaţii din Rusia, dar va continua să îşi plătească angajaţii. Decizia face parte dintr-o serie de măsuri luate de numeroase companii occidentale, branduri cunoscute la nivel global, pe fondul agresiunilor din Ucraina. Lanţul de fast-food KFC, Starbucks, CocaCola şi Pepsi, Rolex sau Iveco sunt doar câteva dintre companiile care şi-au încetat temporar activitatea în Federaţia Rusă.

Mai multe pentru tine:
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine