VIDEO Moldovenii Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu nu vor fi în finala show-ului „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mişcările copiilor de 8 ani au impresionat publicul şi juriul FOTO: ProTV România

Talentaţii Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu nu au reuşit să treacă în finala show-ului „Românii au talent” de la ProTV România. Totuşi, perechea din Republica Moldova a reuşit să cucerească din nou inimile publicului.

În semifinala care a avut loc ieri la Bucureşti, micuţii au îmbinat două stiluri diferite de dans: au valsat pe note de pian, dar au şi încins atmosfera pe muzica lui Fuego.

Mihai Petre şi Andi Moisescu au rămas impresionaţi de mişcările agile ale micuţilor dansatori: "Presimt că Ionela va deveni o prinţesă, iar Mihai va deveni un mare actor", a comentat cel din urmă. "Nu mă mai satur de acest moment. Aţi dansat foarte bine. Să ştiţi că m-am uitat şi la tehnică. Mi-a plăcut tot!", i-a lăudat Andra.

Ionela şi Mihai au fost printre favoriţii publicului. Totuşi, cu două voturi de la Andi Moisescu şi Mihai Petre, WhoGonStopUs s-au clasat pe locul trei, micuţii dansatori fiind următorii în clasament. Ei nu au reuşit să treacă în etapa finală. 

În iunie 2011,  Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu s-au plasat pe locul trei la concursul internaţional de talente „Minuta Slavî” desfăşurat la Moscova.