VIDEO Liderul de la Tiraspol, surprins în zona VIP a Aeroportului Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, şi unul dintre patronii holdingului „Sheriff”, Ilya Kazmaly, au fost surprinşi luni, 14 decembrie, cum trec prin zona VIP a Aeroportului Internaţional Chişinău. Însoţiţi de bodyguarzi, cei doi au urcat la bordul unui charter şi au plecat la Moscova.

Potrivit JurnalTV, primul a ajuns la Aeroport oligarhul Ilya Kazmaly. El a fost adus până la uşa „Zonei VIP” cu o Toyota, cu plăcuţe neutre de înmatriculare, atribuite de către autorităţile constituţionale regiunii transnistrene. Când a văzut camera de filmat, acesta şi-a acoperit faţa cu geaca. 

Ulterior, a ajuns la Aeroport şi liderul separatist Vadim Krasnoselski. El a coborât dintr-o Skoda cu plăcuţe transnistrene de înmatriculare, însoţită de o Toyota, în care se aflau mai mulţi agenţi de securitate. Abordat de o echipă Jurnal TV la intrarea în Aeroport, şeful grupării separatiste s-a arătat iritat şi a evitat discuţiile.Bagajele lui Krasnoselski au fost duse la avion de la mulţi agenţi se securitate, care au fost ajutaţi de unii angajaţi ai Aeroportului.