Un copil a murit după ce a căzut din tractorul condus de tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 3 ani a murit după ce a căzut din tractorul condus de tatăl său. Tragedia s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute în satul Huluboaia, raionul Cahul.

Solicitată de IPN ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Natalia Golovco, a declarat că bărbatul în vârstă de 27 de ani se afla la volanul tractorului de model Belarus pe strada centrala din satul Huluboaia. În tractor se aflau două fiice ale bărbatului, în vârstă de cinci şi trei ani. Fetiţa mai mică, fiind lângă fereastra deschisă din spate a tractorului, în momentul când a pornit deplasarea, a căzut jos.

Copila a fost transportată la Spitalul raionul Cahul, însă din cauza traumatismelor s-a stins.

În prezent sunt efectuate acţiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului rutier.

Mai multe pentru tine:
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"