Președinte de țară, împușcat de către propriii militari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohamed Ould Abdelaziz, după operație

Preşedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdelaziz, a fost rănit la braț după ce o patrulă militară a deschis focul din greşeală spre convoiul prezidenţial. Cel puțin aceasta a declarat Ministrul mauritan al Comunicațiilor Hamdi Ould Mahjoub.

Preşedintele a fost supus unei intervenţii chirurgicale la braț în capitala Nouakchott, urmând să fie transferat pentru tratament la un spital din Paris, informează BBC. După ce a ieșit din sala de operații Abdelaziz a spus în fața camerelor de luat vederi că se simte bine și este în afara oricărui pericol.

Locuitorii din capiatala Nouakchott consideră că ar putea fi vorba de un incident nefericit, preşedintele fiind des văzut făcând sport în aer liber și conducând mașina fără a fi escortat de agenţii de securitate. Există însă și voci care spun că este vorba despre un atentat pus la cale de o grupare teroristă.

Mai multe pentru tine:
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Ștefan Birtalan, scârbit înainte de moartea sa: „Nu vă mai bateți joc!“. Interviul prin care și-a strigat revolta
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Bărbatul care s-a ales cu arsuri de gradul trei pe faţă, după ce a mâncat un fruct exotic. „Am mușcat din el şi a explodat imediat”
Un val de aer rece ajunge în România: scad temperaturile și vin vijelii, ploi torențiale şi vânt
Ce cred românii despre banii dați pe vacanțele în țară, explică Mihai Bârsan, inițiator competiția ”Destinația Anului”
Ofensiva rușilor în nordul regiunii Harkov a fost lansă prematur și a eșuat. Rusia formează o altă grupare de forțe lângă granița de nord a Ucrainei
Mesajul unui primar arestat în campania electorală: „Este cumplit să fii aruncat într-un beci. De uitat, nu pot uita“
Miodrag Belodedici, fără permis după meciul de retragere al Generației de Aur. „Am băut două șprițuri cu băieții”