Marina Tauber îşi deschide birou parlamentar la Bălţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Marina Tauber, exclusă din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi, îşi deschide biroul parlamentar în această localitate. Anunţul a fost făcut de politiciană, care a spus că abia aşteaptă să înceapă întâlnirile cu bălţenii, pentru a-i ajuta să le rezolve problemele cu care se confruntă, transmite IPN.

„V-am promis că voi fi activă, că îmi voi petrece aproape tot timpul aici şi că voi contribui la implementarea multor reforme, indiferent de statutul meu în municipiul Bălţi, care reprezintă  simbolul speranţei şi luptei. Pentru început, vom implementa proiecte sociale, care sunt atât de necesare pentru oameni”, a declarat Marina Tauber.

Deputata a menţionat că aşteaptă de la bălţeni implicare şi idei pentru îmbunătăţirea legislaţiei, care să permită rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii. „Vom depune eforturi să ajutăm cât mai multă lume. Puteţi conta pe noi. Vă aştept inclusiv cu idei şi propuneri pentru îmbunătăţirea legislaţiei, care să permită rezolvarea a cât mai multe probleme cu care se confruntă ţara noastră. Până la deschiderea biroului deputatului Marina Tauber, vă aşteptăm la oficiul Partidului Şor, situat în centrul oraşului Bălţi”, a spus Marina Tauber.

Marina Tauber, care a luat cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale noi din Bălţi, a fost exclusă din cursa electorală pentru abateri în finanţarea campaniei electorale. Candidata a calificat excluderea sa din cursă ca fiind o comandă politică.