Igor Dodon, în Dubai: Există şanse reale de a atrage investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a avut o întrevedere luni, 12 februarie, cu Crown Price al Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) Mohammed bin Zayed Al Nahyan, comandant adjunct al Forţelor Armate ale Emiratelor Arabe Unite. Întâlnirea a avut loc in cadrul Summmit-ului Guvernamental Mondial organizat în Dubai.

„Mai mulţi oficiali şi oameni de afaceri din diferite ţări au solicitat întrevederi cu delegaţia noastră. Există şanse reale de a atrage investiţii în multe sectoare importante pentru ţara noastră”, a menţionat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele ţării i-a lansat o invitaţie lui Mohammed bin Zayed Al Nahyan să efectueze o vizită oficială la Chişinău, în fruntea unui grup de investitori, pentru a analiza posibilitatea iniţierii unor proiecte concrete în diverse domenii.

„Excelenţa sa şi-a confirmat interesul sporit faţă de colaborarea cu Republica Moldova”, a precizat şeful statului.

Amintim că, la invitaţia preşedintelui Emiratelor Arabe Unite (EUA), Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în Dubai pentru a participa la Summit-ul Mondial Guvernamental.

La eveniment vor participa reprezentanţii a peste 150 de state, iar pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi ale preşedintelui moldovean cu înalţi demnitari de stat.